22.06.2021 Хіт сезону 2021 р. модуль COMO!!!
Перейти
22.06.2021 Хіт сезону 2021 р. модуль COMO!!!
Перейти

Хіт сезону 2021 р. модуль COMO!!!

22.06.2021

"Budmat", творець тенденцій та інновацій на ринку сталевих покрівельних матеріалів, в черговий раз виходить за рамки прийнятих шаблонів і з гордістю представляє продукт, який кардинально змінює підхід до естетики покрівлі. Ми створили ідеальний покрівельний модуль Como, де авторські технологічні рішення з багатьох напрямків випереджають рішення, використовувані сьогодні на ринку. Чим відрізняється Como?
✔ завдяки неповторному зовнішньому вигляду і універсальності (позачасовий формі нашого покрівельного модуля, гладкого або з мікрохвиль), покрівельний модуль Como підходить для будь-якого даху, будь-якого архітектурного стилю, а завдяки його симетричності можливий монтаж в залежності від потреб та зручності.
✔ застосоване інноваційне рішення, подвійний згин разом зі зниженим профілем, схожим на штучні елементи - це ще більш плоска покрівля, в той же час зберігає потужний, величний характер. Завдяки формі рельєфу будь-який обсяг дощової води вільно стікають по краю покрівельного модуля без затікань під нього.
✔ виконані заводським способом монтажні отвори і 3D калібраціонні чашечки - це легкий і безпроблемний, а головне без помилковий монтаж. Монтажні отвори гарантують точність з'єднання листів, що додатково впливає на міцність і герметичність з'єднань, а також на одноманітність зовнішнього вигляду всього ската.
✔ додатковий поздовжній рельєф і підгин передньої кромки, на перший погляд, малопомітні, але мають велике значення для остаточного естетичного зовнішнього вигляду даху, виключають необхідність її додаткового захисту.
Como - це, перш за все, безпека на довгі роки - ми надаємо гарантію до 50 років, і єдиними на ринку гарантуємо повторюваність відтінку незалежно від партії листового металу.
 
 
 
 
 
 

Слідкуйте за нашими новинами. Вибрати ЯКІСНИЙ ПРОДУКТ Вам допоможеМАПА САЙТУ

Підписуйтесь на нашу сторінку у фейсбук: https://www.facebook.com/eurodachlutsk/
 
А також на наші канали на ютуб : 
 
Микола Дацюк
 
Компанія Євродах
 
Попереду ще багато цікавого! Залишайтесь з нами.