22.06.2021 Хіт сезону 2021 р. модуль COMO!!!
Перейти
22.06.2021 Хіт сезону 2021 р. модуль COMO!!!
Перейти

Цементно-стружкові плити BZS

05.04.2021

Цементно-стружкові плити В25 - це багатофункціональний будівельний матеріал, який виготовляється шляхом пресування спеціальної технологічної суміші на сучасній виробничій лінії австрійсько-білоруського концерну «ЦСП БЗС» у м. Кричів (Білорусь). Готові плити мають товщину від 8 до 24 мм.

Плити В25 мають маркування ЦСП-1 (найвищий рівень якості) і сертифіковані згідно з ЕМ 634-2 та ДСТУ Б В.2.7-277:2011 «Плити цементно-стружкові. Технічні умови». Висока якість готової продукції та контроль усіх виробничих процесів забезпечуються австрійськими та білоруськими інженерами на базі власної лабораторії концерну «ЦСП БЗС».

Цементно-стружкові плити В2S мають гладку монолітну поверхню та характеризуються екологічністю, високою міцністю, слабкою горючістю та низьким показником водопоглинання. Такі властивості роблять ЦСП В2S ефективним конструкційним матеріалом у технології «сухого» монтажу, а також універсальною основою під будь-які оздоблювальні матеріали (фарба, шпалери, штукатурка, керамічна плитка тощо). Окрім цього ЦСП використовується в якості чистового оздоблення у сучасному дизайні інтер'єрів (стилі лофт та хай-тек).

Завдяки довговічності, високим механічним характеристикам та технологічним властивостям, цементно-стружкові плити В2S ефективно використовуються в конструкціях покрівель, перегородок і стель, несучих стін, фасадів, фундаментів тощо.

Більш детально у відео:

 

 

Подивитись практичне застосування ЦСП можна тут:

  

 

Слідкуйте за нашими новинами. Вибрати ЯКІСНИЙ ПРОДУКТ Вам допоможеМАПА САЙТУ

Підписуйтесь на нашу сторінку у фейсбук: https://www.facebook.com/eurodachlutsk/
 
А також на наші канали на ютуб : 
 
Микола Дацюк
 
Компанія Євродах
 
Попереду ще багато цікавого! Залишайтесь з нами.